Judgement day

Igår kom domen och den löd - GÖTEBORG. 

Here´s Johnny

När jag återigen finner mig själv sittandes i soffan i Hässelby villastad är det en ny människa som skriver. Det är nämligen så mycket som en relativt till freds person som skapar och publicerar all denna visdom. Jag har, mina damer och herrar, tagit mig ur the PMS of the millenium med livet i behåll och ser nu nöjen i exakt allt. Snart, till exempel, skall jag dammsuga och diska. Skoj. Sedan skall jag åka in till stan och köpa en tvålpump. Jätteskoj. Framför allt skall jag gå på bio med Sara och det ska ta mig fan bli världsskoj. 

Så alla ni som undvikit mig de senaste månaderna på grund av mitt smittsamma tillstånd kan nu åter träda fram och ta del av all min underbarhet. 

Ett rungande tack

Tacka fan för att det finns vissa individer som faktiskt ställer upp och hjälper till när allt är skit. Tacka fan för att vissa av dessa kallar sig mina vänner. Mest tack som fan för att den som alltid alltid alltid lyfter mig och leder mig vidare genom bajsmörker, samhällets idioti och mina egna misslyckade försök till insikt och visdom är den jag helst vill, och därtill får, vara och dela allt med. 

Jag älskar dig och ditt sätt att få mig att vilja, orka och hoppas mer.

Sökes: klarhet

Sluta vara anonym för fan. Vem är du som älskar mig? Filippa? Eller kanske Linda för att jag förklarar så pedagogiskt? VEM ÄR DUUUUU?

Hett

När jag läser mitt förra inlägg med fuktig blick kan jag inte annat än erkänna på stående fot att jag är och har alltid varit extremt fascinerad av siffror och formler. Just ideala gaslagen är i grund och botten en ganska futtig formel som ju enbart innehåller bokstäver. Nej, den perfekta formeln, som jag kommer publicera här efter att min avhandling i saken är utredd innehåller såväl bokstäver, siffror som symboler. Åh, vad formler är fint. Så jävla funktionella och dessutom snygga. När jag var liten var jag tvungen att riva ut varje sida i min mattebok där jag skrivit fult. För fult och formler - det går icke. 

 

Jag försökte googla om det fanns någon rolig term för just fascination av formler men efter några minuter gav jag upp den jakten - helt enkelt för jag hittade denna mycket roligare sida på Wikipedia. Här följer några väl valda exempel på sköna böjelser som folk lagt sig till med.

 

Exempel på parafilier:

 

Actrotomofili - sexuell dragning till amputerade kroppsdelar

Apotemnofili - önskan att få en eller flera av sina egna friska kroppsdelar amputerade

Axillism - att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla

Cisvestism - klädsel som inte motsvarar bärarens sociala position eller status ger sexuell njutning

Dacryfili - sexuell attraktion av att se sin partner gråta

Dendrofili - ovanlig parafili som yttrar sig i sexuell attraktion till träd

Emetofili - sexuell upphetsning av kräkningar

Fetischism - sexuellt intresse koncentreras på ett föremål som inte normalt anses som sexuellt laddat

Frotteurism - önskan att gnida sig mot någon annan, vid onani eller annars

Gerontofili - dragning till sexuella partners som är betydligt äldre

Klysmafili - att bli sexuellt upphetsad av att få lavemang

Koprofili - attraktion till avföring

Taphefili - sexuell upphetsning kring att bli begravd levande  

Urolagnia - när urin eller urinering medför sexuell upphetsning

 


Fissvar till Linda

Ja, det blir man definitivt. Det är samma princip som att du har en ballong full med luft och släpper ut lite. Ballongen blir alltså mindre. Om du trots min väldigt pedagogiska förklaring tvivlar så kan jag hänvisa till allmänna gaslagen, eller ideala gaslagen som den också kallas;

pV = nRT 

där 
p = trycket
V = volym
n = gasens substansmängd i mol
R = gaskonstanten 
T = temperaturen i Kelvin.

Om man kastar om lite så blir 

V = nRT/p 

och när trycket ökar blir volymen alltså mindre. Helt enkelt till följd av att man fiser.



Skönt

Fan vad det är nice att fisa. Fisa är både skönt samtidigt som man blir smalare. Det är ju fan totalt underbart. 

Nour, åh Nour

Jag måste bara få uttrycka min totala kärlek, om än något platonisk, för den extremt underbara kvinnan Nour El-Refai. Detta konstaterar jag när jag lyssnar på Sommar i P1. Jag har konstaterat det innan med men nu kom jag på att jag kan konstatera det på internet.

När jag ändå är igång är jag är även himla förtjust i Carolina Gynning.

Det är sådana människor som behövs och gör alla andra människors existens lite mer ok. 

Detta var det enda idolliknande inlägg som någonsin kommer inläggas i detta forum för jag är egentligen allt för cool för att kasta mig för någon främlings fötter. 

Svenssonsommar

Igår kom vår hyresvärd förbi och informerade oss om att det minsann skulle grillas imorgon (läs idag) hos grannarna och att vi fick gärna vara med. Jag tackade för denna information och tänkte att de skulle grilla en korv eller två hos grannarna i ett litet försök att bonda inför någon typ av grannsamverkan. 

Döm då om vår förvåning när vi kommer hem vid sjusnåret efter att jag mött Sara vid affären när det står inte mindre än 25, välklädda kan tilläggas, 30-någontingmänniskor i vår egen trädgård som ler lite nyfiket åt oss när vi springer förbi i våra mjukisbyxor, med fettiga hår och varsin longboard under armen. 

Vi kände båda att vi cementerade bilden av att sådana där homosar minsann är lite annorlunda trots allt när vi flydde undan det sociala eventet in i vår källarlägenhet med kepsarna på sne. Vi har fortfarande inte vågat oss ut för en tänkt kvällspromenad. 

Vetskap

Man vet att man inte har något liv när dagens största händelse består av att diska. 

Man vet även att i Landet Lagom finns det inget som helst lagom med temperaturen. 

Man vet att man snart skall få mensEN när man börjar svettas extremt efter att ha sträckt sig efter en penna.

Man vet till sist att man är för lat när man börjar få liggsår i röven till följd av överdriven soffsittning. 

RSS 2.0