Ros och hårt hårt ris

Inledningvis vill jag tacka Gud, Mediamarkt och konsumentköplagen för att jag återfått min dator i ett fungerande tillstånd. Tänk att vi i Sverige faktiskt kan få våra varor lagade trots att garantin gått ut. Det var dagens ros.

Dagens, veckans och året eller kanske livet eller till och med universums jävla ris skall jag dela ut och jag skall göra det nu. Ris till alla invalidos som inte kan gå på bio som normalt folk. Jag tänker nu särskilt på hillbillyparet brevid oss i salong 1 på Filmstaden Sergel igår kväll. Händelsekedjan som leder fram till detta terapeutiska inlägg utspelade sig som följer, på ovan nämnda tid och plats:

Jag och Sara kommer in i salongen och sätter oss, helt normal som man skall, på våra 130 kronor dyra biostolar för att se den efterlängtade uppföljaren till Män som hatar kvinnor. Någon minut senare dyker våra grannar upp - en fet man och en fet kvinna i antaligen25menserutsom37årsåldern. Jag och Sara som, vill jag återigen understryka VET hur man uppför sig i en biograf, nickar inbjudande och fortsätter vårt samtal i lågt tonläge om dittan och dattan. Kvinnan som hamnar närmast inleder kvällen med att nästan bryta nacken ur led i sitt försök att insupa varje millimeter av min härlighet. Hon glor helt enkelt. Jättejävlamycket. Vi inser således snart att det alltså rör sig om idioter. Minuterna går och filmen drar igång. Ungefär en kvart in i filmen bli jättebebismannen uttråkad och börjar prata med tjocktjejen. Tjocktjejen med det antågande nackbrottet pratar tillbaka. Jättemycket. Jättehögt. Till slut tvingas Sara i ren panik beordra dem till tystnad. Det går tre minuter. Sen börjar han igen. Vad är det för fel på människor?

Hur svårt är det att visa sin biljett, gå in och sätta sig i sin stol och sedan bara sitta där. Tyst, lugn och stilla. Utan att prassla med påsar, utan att leka med mobilen, utan att börja prata i mobilen när den ringer eller att helt enkelt bara hålla käft.
Så, om vi möts igen jävla retards - kom ihåg att jag hatar er.

DJ Andersson och Holme

För de av er som är intresserade av min och kollegan Holmes radiodebut i SR gäller följande länkar (i 30 dagar så snabba er era jävlar):
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1950627&BroadcastDate=&IsBlock=
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1950693&BroadcastDate=&IsBlock=

Föler du deg litt alene?

Följande godbit återfanns på sidan 7 på Blockets annonser rörande "djur":
Pris: - Typ: Gnagare & Kaniner Sundbyberg

grattis ...4 stikers hamstrar,3barn och en stor(medföljer huset och tillbehövs).

RSS 2.0