Nya svar

Linda: vet ej, tiden börjar rinna ut. Idag jobbar vi natt och imorgon ska jag på fest. Jag kan ringa och överlägga.

Anonym: vem fan är du? och svar ja på alla frågor.

Svar till IFK-familjen

Det är taget.

Framsidan

Klockan är åtta på en söndag och här sitter jag och är hur vaken som helst. Den där tumören jag misstänker ligga bakom både mitt geni och min extrema huvudvärk tycks ha växt. 

I vilket fall befinner jag mig åter igen på framsidan efter flera månaders väntan. Det har nämligen blivit dags för praktik. En dag i Göteborg kan se ut så här:

- gå på visning av villa i Örgryte
- träffa gamla godingar
- sakna andra godingar
- störa sig på Macdatorer
- köra massa bil
- inse att den alltid lika viktiga mobilladdaren är hemma
- sakna Lillemor på Ica lite, hon väcker ändå kampen i mig

Summa summarum - Göteborg är bäst och idag kommer Pernilla och då kommer hon också bli varse.

Peace.

Rasist-Lillan

Här är berättelsen om Lillemor. Lillemor jobbar på Ica och är inte helt nöjd med livet. Lillemor är snaggad, gammal och ful och hennes bitterhet har börjat sippra ut genom alla kroppsöppningar. Lillemors favoritform av utlopp är att beklaga sig över alla invandrare som kommer till Sverige och tar alla jobb och dessutom alla bidrag man kan tänka sig. Dessa insikter delar hon mer än gärna med sina kunder.

Två gånger har jag själv drabbats av hennes patetiska försök att presentera sig själv i en bättre dager genom att klanka ner på andra genom uttalanden hon inte har några belägg eller insikter om. Båda gångerna har jag funnit mig själv utanför Ica med hakan vid bröstet och en puls på 5 miljoner. Hennes idioti gör mig så perplex att att jag varje gång blivit stum och inte sagt ett skit av allt en människa som Lillemor borde höra.

Lillemor, aka Rasist-Lillan, är en sådan människa som inte tar ansvar för sitt eget liv utan lägger över skulden för sitt nederlag på alla andra. Lillemor får representera alla as i världen som inte gör som Michael Jacksson skulle säga nämligen ta en titt i spegeln och make the change. Lillemors svaghet är det som gör att andra människor förtrycks, diskrimineras och att Sverigedemokraterna nästan fick plats i riksdagen.

Lillemor, det är dags att lyfta blicken nu. En gnutta självdistans och insikt och kanske även du har en chans att ta tillbaka din rättighet till respekt från dina medmänniskor.


Di End

Nu är verkligen kaninen död. På riktigt. Det var inte ens mitt fel utan någon glömde ta in den på kvällen så någon eller något har antaligen ätit upp den. Den är i vilket fall inte kvar i sin bur ute i trädgården.

Annars händer inget alls vilket är den logiska förklaringen till det ringa antalet inlägg. Följande står i alla fall på agendan:

- om två veckor Göteborg och all dess kriminalitet
- om tre veckor NY
- om nio veckor sommarlov.

Till dess kanske jag har återhämtat mig från kaninförlusten.

RSS 2.0