Helgen

Idag är det söndag och ute faller den jävla snön. Sedan igår har det snöat 15 cm på en höft. Jag hatar när det snöar på våren. Om en vecka är det mars och då skall skiten vara borta om jag så skall gå landet runt med en blåslampa.

Igår var det lördag och den inleddes med en alltid lika humörshöjande tenta. En tenta i trafik dessutom. Trafik är ett otroligt intressant ämne och alla som gillar och undervisar i det drar skämt som att "Ja, hehe, det är ju den där skylten som säger att bara röda bilar få köra om svarta - eller hur var det? Heheheeeee". Efter tentan och obligatorisk träning åkte jag och Sara till stan och åt indisk mat. Personalen på den indiska restaurangen är konstig och smyger sig upp bakom en. Dessutom envisas de med att konstant spela indiska musikvideos på en liten tjock-tv i ett hörn på väggen. När vi ätit åkte vi ut till Telefonplan och gick på en väldigt queerig tillställning med tema erotik. Erotik kan enligt denna afton sammanfattas med två ord, nämligen kuk och sperma. Sedan var det dans och det var kul. 

Innan lördagen var det fredag och den inleddes med att jag steg upp halv sex för att åka till skolan och hoppa ner i en isvak. Det var kallt.  


Norgenytt

Följande information är för er läsare att betrackta som ren fakta, men på grund av källskyddet kan jag inte avslöja hur jag kommit över dessa smaskiga sanningar.

I Norge är följande sant:
- man tilltalas med alla sina namn och har man mindre än två så är man en tönt
- att knulla heter på norska pule och hångla heter kline, detta antas vara förklaringen till att antalet norrmän är så ringa
- i Norge äter Vargen alla älgar och alla hundar vilket innebär att den borde utrotas
- Norge ligger cirka 50 år efter resten av världen när det gäller moralisk insikt och utveckling
- norrmän har tagit den amerikanska dubbelmoralen till en helt ny nivå
- Norge är den sista Sovjetstaten

Nog om det för fan - i Göteborg, Sverige gäller följande, jag och Sara har spenderat helgen med att vara sjukt trevliga och sociala vilket lett fram till en överfylld buk vid ett flertal tillfällen, total utmattning och otroligt snuskiga trosor. Ett dygn utan tandborste och nödvändiga klädbyten satte sina spår och nu ligger vi utrunna i soffan i mina föräldrars TV-rum. Familj är ju förresten ett kapitel som förtjänar att behandlas alldeles för sig och det kapitlet lämnar jag nu med frågan om det finns en enda människa som inte känner sig som det svarta fåret i just sin familj.

Imorgon bär det av tillbaka till Stockholm, en otroligt efterlängtad klippning och en tenta nästa lördag - något som jag kom på för fem minuter sedan.

Saras födelsedag

Idag fyller Sara år. Hon är gammal. Gammal är bra. Jag önskar jag vore gammal, men det är jag inte. Jag är lammkött. Dagen inleddes med obligatorisk frukostsång vid sängen. Sången har snart upprepats lämpliga 29 gånger till under dagen. Sången ägde rum vid halv sex och jag är således sjukt trött.

Efter skola på vart sitt håll möttes det älskande paret för att intaga fika och given födelsedagsbio. Filmen - Wallander: Hämnden. Svensk film är sådär alltså. Vi kunde konstatera att den enda goda skådespelarinsatsen gavs av Lena Endre och detta drog nästan ner helheten ytterligare eftersom de övriga bajsdåliga skådisarna då framstod som ännu sämre. Handlingen var storslagen och för att skriva som jag skulle gjort på Facebook:

Katarina hoppas det inte blir terror i Ystad. För militärer är så töntigt.

Rajraj

Livet har utspelat sig på följande vis. Igår var jag ute tillsammans med Sara, Pernilla, Johanna och Plingrid. Det var queer vilket innebär att de flesta i kulissen var kvinnor med stora, svarta glasögon som hette Bengthild eller Svenbert eller något annat könsöverskridande namn som demonstrerade deras avsmak inför patriarkatet.

Jag var som vanligt cool och dansade inte det minsta. Dans leder till svett, vilket leder till kass frisyr, vilket leder till dålig självkänsla. Dessutom leder det även till tråkigheter. Efter två timmar lyckades jag dock övertalas till en svängom vilket ledde till att jag i ett utfall av dansyra hoppade upp på Saras rygg. I vanliga fall när jag hoppar upp på någons rygg resulterar det i att personen står kvar i upprätt tillstånd. Sara stod inte rakt upp, hon låg raklång på golvet med mig under. Det var inte coolt och jag slutade dansa för det var pinsamt. Dessutom lyckades jag i fallet slå Sara på strupen så att hon nästan spräckte trumhinnan. Sedan köpte Plingrid fernet vilket vi efter analys kunde konstatera produceras av kärrvatten, som använts för att rena tandläkarinstrument och sedan filtrerats genom en äcklig skosula. Fernet är äckligt.  Sedan somnade jag och vi åkte hem på något vis.

Idag är alla svaga och ynkliga och nu fikar vi för att fira Saras födelsedag. Jag har mensvärk och går dubbelvikt, Sara har ont i örat och Linus och Pernilla har väntat i två timmar på att få en fikabit. Till helgen åker vi till Göteborg. Göteborg är bättre än Stockholm och Ingrid har bara en framtand.


RSS 2.0