Mitt nya liv

Efter att ha samspråkat med flera, men framför allt en, av mina god vänner om ämnet "mitt nya liv" varje dag i över ett år har jag konstaterat följande;

- mitt nya liv börjar alltid på en måndag
- mitt nya liv handlar alltid om att vara bättre och aldrig sämre
- mitt nya liv innebär ofta mindre fett, alkohol och mer plugg
- mitt nya liv är en utopi som bottnar i ett samhälle där att vara sig själv aldrig är bra nog 
- mitt nya liv varar sällan längre än till måndag eftermiddag

Mitt nya liv innebär härmed att jag inte skall förändra ett dugg.

Schmärte

Idag har jag tvingats genomlida en och en halv timmas självskydd vilket gick till på det viset att man skulle svinga någon alternativt svingas ner själv i ett inte fullt så mjuk golv som man kunde önska. Därefter skulle jag bara för sakens skull gå ut och springa lite i vårsolen. Eftersom isen på marken inte fattat att det är vår ännu har den heller inte behagat försvinna och detta resulterade i två ganska gedigna vurpor för min del. En av dessa ägde dessutom rum framför en dagisklass - igen.

Så här sitter jag nu - jag har ont i knät för där blev jag knäad, ont i ryggen för jag landat på den massa gånger, ont i huvudet för att en jävla massa envisa tankar vägrar försvinna så min hjärna är överbelastad och när jag tänker på det så har jag nog lite ont i magen med för nu är jag jävligt mätt. Eftersom jag hade så ont och kände mig så liten ringde jag till Sara för nödvändig tröst och hon lovade minsann en helg i Göteborg så nu gör det inte fullt så ont längre.

Men ändå - smärta gör ont.

Måndag

Jag lever fortfarande.

RSS 2.0